Switch & Xpenditure
De digitale manier om jouw onkosten te beheren.

Bedenk eens hoeveel tijd je elke maand besteedt aan administratieve processen. Wat als er een makkelijkere manier bestaat? Een proces waar verschillende oplossingen worden geïntegreerd om jou meer efficiëntie te bieden?

Switch en Xpenditure sloegen de handen in elkaar, zodat de productiviteit van je werknemers verhoogd zal worden. Via de Xpenditure oplossing en je gebruiksvriendelijke Apple toestel wordt je leven gemakkelijker, comfortabeler en beter.

Hoe het werkt?

Voeg Xpenditure’s expense management oplossing toe aan je iPhone, iPad of Mac. Door deze oplossing is er geen manuele input nodig en win je tijd in je administratieve en reporting processen. Werknemers scannen eenvoudig de bonnetjes en dienen de uitgaven met één eenvoudige klik in ter goedkeuring.

Realtime rapportage & goedkeuring

Vanaf het moment dat een uitgave wordt verstuurd ter goedkeuring tot verwerking in de boekhouding, je hebt op elk moment een real-time overzicht van je bedrijfsuitgaven. Genereer boekhoud-of terugvorderingsrapporten georganiseerd per categorie, betaalmethode of werknemer in één enkele klik.

Gebruiksvriendelijke oplossing zonder voorafgaande opleiding

Voor vele werknemers is het declareren van uitgaven een tijdrovende taak die gepaard gaat met frustraties. Met Xpenditure volstaat het om de app te downloaden, en declaraties gebeuren nu in real-time. Met de app neem je een foto van je bonnetjes en dien je uitgaven in ter goedkeuring met één eenvoudige klik.

Gestroomlijnd proces geïntegreerd met je boekhoudsoftware

Exporteer al jouw onkosten in enkele klikken naar PDF, CSV of je favoriete accounting software. Ook koppeling met je boekhoudsoftware is mogelijk en maakt je leven nog gemakkelijker en bespaart nog meer tijd.

Tijdsbesparing voor jou en je personeel

Volledig onkostenproces wordt geautomatiseerd en gedigitaliseerd. De tijd die men besteedt aan de onkostenbonnetjes loopt al snel op. Via Xpenditure wordt alles sneller en efficiënter. Manuele invoer in Excel sheets, bonnetjes bevestigen aan de papieren declaraties en batchverwerking van bonnetjes behoort nu écht tot het verleden.

Kilometer -en dagvergoedingen

Xpenditure vereenvoudigt en automatiseert het beheer van dagvergoedingen voor uw werknemers. Ook de zakenreizen kunnen werknemers makkelijk ingeven. Xpenditure berekent eenvoudig de kilometervergoeding op basis van de afgelegde afstand.

Verhoging van productiviteit. Gedaan met tijdrovende administratieve processen

Xpenditure verhoogt de productiviteit door het automatiseren en stroomlijnen van jouw zakelijke uitgaven. Werknemers hoeven niet meer te wachten op hun geld. Ze schieten geld voor met een visakaart en nog voordat het bedrag wordt afgeschreven van de rekening hebben ze hun kosten al teruggevorderd.

Over Xpenditure

"Xpenditure is een innovatieve oplossing voor het beheren van alle bedrijfsuitgaven dat papieren onkostendeclaraties overbodig maakt. Deze software bespaart klanten niet enkel tijd, maar ook moeite want alle stappen van het onkostenproces worden geautomatiseerd. Bonnen worden gescand, uitgaven worden realtime goedgekeurd door de goedkeuringsmodule en vervolgens gerapporteerd en geëxporteerd naar je accounting software. Xpenditure is een Belgische onderneming met internationale aanwezigheid en kantoren in Mechelen, New York, Sao Paulo, Londen en Amsterdam.”

Via onderstaand formulier kan u vrijblijvend meer informatie aanvragen