In de wolken met Switch Airways

Klaar voor een reis naar onze cloud?

Veel bedrijven beheren en bouwen nog steeds zelf hun IT-infrastructuur. En dat vraagt tijd en geld. Denk maar aan de aankoop van dure servers, onderhouds- en licentiekosten, energieverbruik... Switch Airways biedt u een online plek waar uw medewerkers mobiel, flexibel en beveiligd kunnen werken. In plaats van zelf een volledige infrastructuur uit te bouwen en te onderhouden gebruikt u gewoon de onze.

8 redenen om in te checken bij Switch Airways.

Kosten besparen
Eigen (lees: dure) hardware zijn niet langer nodig omdat de servers in het datacenter het werk overnemen. Reken daarnaast op minder support- en onderhoudskosten en de som is gemaakt. Beheer, onderhoud en infrastructuur zitten in een vast abonnementstarief.

Geef ruimte aan uw IT-afdeling
Uw IT-medewerkers hoeven niet meer fysiek toegang te hebben tot toestellen om ze te beheren. Software installeren, automatisch updates laten uitvoeren, de rechten van de gebruiker aanpassen. Het kan allemaal vanop afstand met een muisklik.

Veiliger bestaat niet
Een online back-up is extra veilig omdat de fysieke locatie van uw back-up data volledig gescheiden is van de fysieke locatie van uw originele data. Uw gegevens worden veilig doorgestuurd en bewaard in ons datacenter in Antwerpen. Geen inkijk mogelijk door overheden - nationaal of internationaal - maar netjes versleuteld en afgeschermd dankzij high-end veiligheidsapparatuur in eigen beheer.

Switch support
Vragen of onduidelijkheden? Wij bouwen zèlf uw cloud-oplossing en dat maakt ons uw rechtstreekse contactpersoon. Onze support ingenieurs zijn makkelijk bereikbaar, kunnen snel schakelen, spreken uw taal en zijn geen onbekenden. En wij helpen u persoonlijk de stap naar de cloud te zetten. Dat is zelden het geval bij grote, internationale spelers.

Voorbereid op groei
Gebruikers en toestellen toevoegen kan snel en eenvoudig. Ook extra servercapaciteit vraagt geen grote investering, maar gewoon een uitbreiding van uw abonnement. En de kosten zijn op voorhand gekend. 

Altijd up-to-date
Geen zorgen over verouderde hardware en software, updates kunnen automatisch doorgevoerd worden en u heeft steeds een overzicht van alle toestellen in omloop. 

Altijd een back-up, wat er ook gebeurt
Zelfs bij diefstal of een brand zetten wij uw gegevens terug, in één klik.

Technologie aanmoedigen
Apples gekende technologie en innovatie waar gebruiksgemak, toegankelijkheid en veiligheid voorop staan.

 

Switch Airways PLannen: on board!

First things first. De stap naar de cloud zet u niet onvoorbereid. Er zijn verschillende vormen van cloud-diensten en uw wensen en eisen bepalen welk plan het meest geschikt is voor uw bedrijf. Wat gaat in onze cloud en wat kunt u (ook) lokaal draaien op uw eigen server? Hoe zit het met beveiliging? Waarom is een off-site back-up belangrijk voor uw bedrijf? Onze adviseurs kunnen u hierbij vakkundig begeleiden.

Om u alvast wegwijs te maken heeft Switch Business 3 plannen voor u uitgestippeld.
Fasten your seatbelts. 


PASSENGER

Mail, agenda en contacten altijd en overal beschikbaar

STEWARD

Uw crash-proof back-up plan

Tower

Beheer al uw Apple-toestellen vanop afstand