Steward

Uw back-up plan bij uitstek

Hoe belangrijk zijn uw prijslijsten, facturen, klantenbestanden, productfiches... voor uw bedrijf? Hoe lang zijn uw medewerkers technisch werkloos als uw server het begeeft? En wat bij brand of diefstal? En hoe afhankelijk zijn uw klanten van al die gegevens...? Tijd voor een back-up plan?

Bedrijfsinformatie is van onschatbare waarde en daarom zijn back-ups een must voor uw bedrijf. Meer zelfs, uw onderneming staat of valt met de beschikbaarheid van uw bedrijfstoepassingen en de daarbijbehorende data. Het grootste deel van uw bedrijfsadministratie heeft u digitaal: adressenlijsten, boekhouding, loonadministratie, klantenbestanden, productfiches, noem maar op. Wat als uw boekhouding verloren gaat? En dat gebeurt sneller dan verwacht. Een defecte harde schijf, diefstal, brand, per ongeluk een bestand overschreven of verwijderd. Uw bedrijf kan enorme schade oplopen doordat gegevens verloren gaan of systemen uitvallen en geen goede back-up hebben. 

Steward maakt automatisch een kopie van uw data in de cloud. Uw back-ups worden vanop afstand gemonitord, getest en beheerd zodat ze bij elk rampscenario weer teruggezet kunnen worden. Uw medewerkers kunnen weer aan de slag waar ze gebleven waren en hoeven niet alles from scratch weer op te bouwen. En dat kan zowel voor individuele data (gebruikerstoestellen) als voor serverdata.

Veiliger bestaat niet
Een online back-up is extra veilig omdat de fysieke locatie van uw back-up data volledig gescheiden is van de fysieke locatie van uw originele data. Uw gegevens worden veilig doorgestuurd en bewaard in ons datacenter in Antwerpen. Geen inkijk mogelijk door overheden - nationaal of internationaal - maar netjes versleuteld en afgeschermd dankzij high-end veiligheidsapparatuur in eigen beheer.

Switch support
Vragen of onduidelijkheden? Wij bouwen zèlf uw cloud-oplossing en dat maakt ons uw rechtstreekse contactpersoon. Onze support ingenieurs zijn makkelijk bereikbaar, kunnen snel schakelen, spreken uw taal en zijn geen onbekenden. En wij helpen u persoonlijk de stap naar de cloud te zetten. Dat is zelden het geval bij grote, internationale spelers. 

Kostenbesparing
U hoeft niet extra te investeren in dure off-site back-upapparatuur. Om nog maar te zwijgen over de kosten wanneer uw bedrijf stil komt te liggen door het verlies van data.

Gemoedsrust
Nog geen rampenplan in voege? Met Steward beschikt u altijd over een back-up, wat er ook gebeurt. Zelfs bij diefstal of een brand zetten wij uw gegevens terug, in één klik.

Voorbereid op groei
Extra opslagcapaciteit vraagt geen dure investering, maar gewoon een uitbreiding van uw abonnement. En de kosten zijn op voorhand gekend.

 

Steward is uw back-up assistent. Hij zorgt ervoor dat al uw data en bedrijfstoepassingen veilig opgeslagen worden in de cloud. Vergelijk uw data met bagage - of dat nu gaat om handbagage of cargo - alles krijgt een veilig plekje aan boord en komt altijd op bestemming. Crash-proof.


BACK-UP VAN ON-SITE SERVER

 

online space
on-site space

Light

250 GB
2TB

Regular

500 GB
2 TB

Heavy

1 TB
2 TB

Cargo

2 TB
2 TB

 

Online back-up
On-site back-up
Scheduled back-up
AES 256BIT Encryptie Bestanden: data worden versleuteld opgeslagen
AES 128BIT Encryptie Traffic: data worden versleuteld verzonden
Computer Identity Verification
Local HD Back-up


BACK-UP VAN GEBRUIKERSTOESTELLEN

 

online space
on-site space

CARRY-ON

50 GB
-

 

Back-up van thuismap
Gebruiker kan zelf recovery uitvoeren
Scheduled back-up
AES 256BIT Encryptie Bestanden: data worden versleuteld opgeslagen
AES 128BIT Encryptie Traffic: data worden versleuteld verzonden
Computer Identity Verification


Hoe kan Steward werken voor bedrijven?

Advocatenkantoor X heeft dankzij een jarenlange reputatie van professionaliteit en expertise een indrukwekkend klantportfolio opgebouwd. Efficiënt werken doen ze door - waar mogelijk -  paperless te werken. De reden waarom klanten kiezen voor X heeft ook veel met vertrouwen en discretie te maken. In deze veeleisende sector is er geen ruimte voor ‘fouten’. 

Bezorgdheden

  • Data veilig stellen: vertrouwelijke klantendossiers
  • Stabiliteit en reputatie

Steward als oplossing

Steward maakt een back-up van alle data van X, zowel alles wat gebruikers op hun toestel bewaren, als alle gegevens en dossiers op de server. En dit continu in de achtergrond zonder de dagelijkse flow te hinderen. Worst case scenario’s zijn op voorhand ingecalculeerd. Bij een servercrash of een brand gaat er geen data verloren. Vertrouwelijke klantendossiers staan veilig opgeslagen in het datacenter in Antwerpen. Geen inkijk mogelijk voor onbevoegden. Professionaliteit en veiligheid voorop.


Samen bekijken hoe Switch Airways u kan helpen?

Vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs maken graag met u een afspraak om de voordelen van Switch Airways samen te bespreken. 

Naam *
Naam