Switch Business Renting

IT evolueert razendsnel. Nog voor u het weet is uw IT-infrastructuur verouderd en die investering baart u zorgen. Met de renting-formule van Switch Business werken uw medewerkers steeds met recente Macs, iPhones, iPads en software. Bovendien geniet u van extra diensten en voordelen die u een zorgeloos gebruik garanderen.

“Renting? Voor mijn IT-omgeving?”

Jazeker! Steeds meer klanten kiezen voor hun IT-aankopen voor renting. Logisch. In IT draait alles rond beschikbaarheid en toegang tot de nieuwste soft- en hardware. Fysiek eigenaar zijn is dan gewoon minder van tel: als huurder beschikt u immers over het gebruikseigendom. Bovendien hoeft u niet meteen het volledige aankoopbedrag op te hoesten, maar kunt u uw kosten spreiden. Zo houdt u middelen beschikbaar voor uw core business.

Voor uw totale IT-infrastructuur

Uw volledige IT-omgeving wordt opgenomen in de renting-formule:

  • Hardware: uw Macs, iPhones, iPads, printers, accessoires,…
  • Software
  • Diensten, installatie en uitgebreide garantie
 
 

U geniet van een uitgebreide verzekering, extra garantie, support...
De renting-formule laat toe een pakket op uw maat samen te stellen waarin extra diensten als een uitgebreide schuldsaldoverzekering, extra garantie, support, e.d. vervat zitten. Bovendien kunnen wij uw vertrouwelijke data optioneel veilig vernietigen. U ontvangt hiervoor een certificaat van vernietiging als bewijs.

Uw IT-omgeving blijft perfect up-to-date
Na 3 jaar wordt uw volledige IT-infrastructuur vernieuwd zodat uw bedrijf en medewerkers mee blijven evolueren en groeien met de nieuwste technologie. Bovendien hoeft u zich niet te bekommeren om de verkoop en de recyclage van uw verouderde Apple-toestellen. Dat is onze manier waarop we onze invloed op het milieu verder proberen terug te dringen. 

Breng uw IT-investeringen in als vaste, maandelijkse kost
Uw IT-kosten via renting zijn fiscaal interessanter: u investeert niet langer in hard- en software (capex) maar u betaalt voor het gebruik ervan (opex). Uw IT renting-kosten zijn 100% aftrekbaar en hebben dus geen impact op de balans. Zo kunt u uw liquide middelen aanwenden voor uw kernactiviteiten!

Op elk moment aanpasbaar aan uw noden
Wij werken voor u een flexibele formule uit ‘op maat’, die mee kan evolueren met uw bedrijf. Tijdens de duur van het contract kunnen ook toestellen en diensten toegevoegd worden. De financiering remt de soepelheid dus niet af! Aanpassingen zijn op elk moment mogelijk.

100% gemoedsrust
Al uw IT-kosten gebundeld in 1 overzichtelijke maandfactuur volgens een vaste all-in prijs. Geen verrassingen!

 

Met een schone lei beginnen?

Aan de hand van serienummers brengen wij uw huidige Apple IT-infrastructuur in kaart zodat wij deze kunnen overnemen aan een interessante prijs. Bovendien kunnen wij uw vertrouwelijke data 100% veilig vernietigen. In samenwerking met partner BNP Paribas werken wij een renting-formule uit op uw maat!


Wenst u een concreet voorstel?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Naam *
Naam