Referenties

Onze klanten hebben één ding gemeen: ze houden van hun Apple-producten en vertellen er dan ook graag over. In onderstaande cases leest u hoe Switch voor hen een totaaloplossing uitwerkte op basis van specifieke noden.

 

Alken Maes

referentie-alkenmaes.png

Met zo'n 12% marktaandeel, is Alken-Maes de nummer twee op de Belgische biermarkt. Snelle toestellen komen dus wel van pas: Switch zorgde voor iPads voor het Sales en iPad mini's voor Quality Services.

Cazimir

referentie-cazimir.png

Cazimir is geen traditioneel advocatenkantoor, en dat blijkt ook uit hun IT: advocaten gebruiken MacBook Pro's, andere medewerkers iMacs. En dat gecombineerd met complete ondersteuning van Switch.

 

Elite Spar

referentie-elitespar.png

Spar Elite had nood aan security camera's, en zo kwam Switch in the picture. Er werden Macs, iPads en iPhones voorzien met de nodige software (die je zelfs kan gebruiken op een iPod touch), en een server met opslag en VPN.

KA Pegasus

referentie-kapegasus.png

Het Koninklijk Atheneum Pegasus is een ambitieuze school die fel gelooft in de integratie van technologie. De leerlingen maken dan ook gretig gebruik van de iPad-koffer en in het open leercentrum vind je verschillende Macs terug.

 

MAC2

referentie-mac2.png

MAC2 staat in voor alle maritieme services voor schepen die de Antwerpse haven binnen varen. De hele administratie is overgeschakeld op Mac (ook de servers zijn Mac mini's), en er staat een Apple TV in de vergaderzaal.

MaMu Architecten

referentie-mamu.png

MaMu is een architectenbureau dat zich focust op de B2B-markt. Met hun IT-infrastructuur hebben alle partijen toegang tot de laatste versie van de plannen en kunnen werfverslagen op een iPad gemaakt worden.

 

Mariagaarde

referentie-mariagaarde.png

In Basisschool Mariagaarde heeft ICT een belangrijke pedagogische functie - daarom kozen zij voor Switch. Elke leerkracht werkt met een MacBook Air en in de klas kunnen de leerlingen iPads gebruiken.

Vredestein

referentie-vredestein.png

Vredestein verkoopt niet zomaar autobanden - klanten worden beloond met geschenken. En dan is de link met Apple snel gemaakt. In samenwerking met Switch werden er al verschillende gifting-acties georganiseerd.