Referenties

Onze klanten hebben één ding gemeen: ze houden van hun Apple-producten en vertellen er dan ook graag over. In onderstaande cases leest u hoe Switch voor hen een totaaloplossing uitwerkte op basis van specifieke noden.

 

RECTOR UNIVERSITEIT ANTWERPEN

referentie-ua.png

Prof. dr. Alain Verschoren is een Apple-gebruiker van het eerste uur. Zijn iPad Pro en iPhone volstaan als tools om de Universiteit Antwerpen te leiden. Voor hem de meest efficiënte manier van werken.

VIVALDIS INTERIM

referentie-vivaldis.png

Vivaldis Interim werkt al sinds 2005 met Mac, toen nog een kmo met 9 kantoren. Nu, 10 jaar en 45 kantoren verder, staan er per kantoor 3 à 4 iMacs. En nog steeds hebben ze geen voltijdse IT'er nodig.

 

Imtech

Imtech kiest voor een nieuwe projectaanpak met gebruiksvriendelijk IT-materiaal: iPads. Arbeiders moeten taken kunnen opvolgen op de bouwwerf, dus zorgde Switch voor een totaaloplossing.

MaMu Architecten

referentie-mamu.png

MaMu is een architectenbureau dat zich focust op de B2B-markt. Met hun IT-infrastructuur hebben alle partijen toegang tot de laatste versie van de plannen en kunnen werfverslagen op een iPad gemaakt worden.

 

MAC2

MAC2 staat in voor alle maritieme services voor schepen die de Antwerpse haven binnen varen. De hele administratie is overgeschakeld op Mac (ook de servers zijn Mac mini's), en er staat een Apple TV in de vergaderzaal.

Elite Spar

Spar Elite had nood aan security camera's, en zo kwam Switch in the picture. Er werden Macs, iPads en iPhones voorzien met de nodige software (die je zelfs kan gebruiken op een iPod touch), en een server met opslag en VPN.

 

Basisschool Mariagaarde

In Basisschool Mariagaarde heeft ICT een belangrijke pedagogische functie - daarom kozen zij voor Switch. Elke leerkracht werkt met een MacBook Air en in de klas kunnen de leerlingen iPads gebruiken.