Welke oplossingen kunnen we u aanbieden?

Switch Business werkt voortdurend aan vernieuwende oplossingen voor uw bedrijf. Naast deze standaardoplossingen, bieden wij ook oplossingen aan op maat.

 

Switch Airways

Veel bedrijven beheren en bouwen nog steeds zelf hun IT-infrastructuur. En dat vraagt tijd en geld. Denk maar aan de aankoop van dure servers, onderhouds- en licentiekosten, energieverbruik... Switch Airways biedt u een online plek waar uw medewerkers mobiel, flexibel en beveiligd kunnen werken. In plaats van zelf een volledige infrastructuur uit te bouwen en te onderhouden gebruikt u gewoon de onze.

Apple Device Enrollment Program

Het Device Enrollment Program (DEP) maakt deel uit van de Apple Deployment Programs (ADP), waarmee bedrijven en onderwijs instellingen eenvoudig iOS- en OS X-toestellen kunnen implementeren en configureren. DEP biedt een snelle, gestroomlijnde manier om iPads, iPhones en Macs die in het bezit van de organisatie zijn, te implementeren als deze rechtstreeks zijn afgenomen bij Switch.

Beagleboxx

Switch & BeagleBoxx 

BeagleBoxx is een innovatief serviceconcept voor ziekenhuizen en zorginstellingen. BeagleBoxx is gericht op het verhogen van het welzijn bij de patiënt en het verbeteren van de efficiëntie voor zowel patiënt als ziekenhuis/zorginstelling gedurende de hele patiëntenreis. 

Mobiele kassa voor retail

Alles moet vooruit gaan. Bespaar kostbare tijd door je kassasysteem te automatiseren, zowel voor je winkel als voor je webshop. Switch biedt je een mobiele kassa aan met kassasoftware die de zaken vergemakkelijkt. Ook je klanten zullen je dankbaar zijn.Grijp de kans om je productiviteit en je omzet te verhogen met de mobiele kassa. Of je nu net begint, al even bezig bent: Switch wijst je de weg.

Xpenditure: beheer je onkosten 

Bedenk eens hoeveel tijd je besteedt aan administratieve processen. Wat als er een makkelijkere manier bestaat? Een proces waar verschillende oplossingen worden geïntegreerd om jou meer efficiëntie te bieden? Switch en Xpenditure sloegen de handen in elkaar, zodat de productiviteit van je werknemers verhoogd zal worden.