Nieuwe iPhone 11

Apple zou Apple niet zijn, wanneer ze niet met de nieuwste snufjes naar buiten komen. En dat is niet in het minst wat je kan zeggen over de nieuwe iPhone 11, als opvolger van de iPhone XR. Hij heeft niet alleen een nieuw design, maar is nóg beter geworden op heel wat andere vlakken.

Nieuw design

Het was meteen duidelijk: de nieuwe iPhone ziet er anders uit. 6 schitterende kleuren waarvan 2 volledig nieuwe: groen en lavendel. Een behuizing volledig in aluminium met een glazen achterkant voor het draadloos opladen. Verder een prachtig 6,1-inch all-screen voorzien van het sterkste glas beschikbaar voor een smartphone. En last but nog least: de dual camera achteraan.

Betere camera

Apple stond al bekend om zijn goede kwaliteit van foto’s, maar het wordt nóg beter! Je hebt niet alleen een ultragroothoek waar je nog bredere foto’s mee kan maken. De nieuwe sensor achter de groothoeklens is nu 100% opgebouwd uit Apple’s Focus Pixels voor nog snellere en accuratere automatische scherpstelling. Met Night Mode, die de kracht van de A13 Bionic-chip ten volle benut, wordt foto’s maken in het donker een verlichting.
Met je 4K-video met 60 bps in combinatie met de ultragroothoek-camera krijg je 4 keer meer in beeld. Roteren, bijsnijden en filters toevoegen is een fluitje van een cent.

Betere batterij + chip

iPhone 11 gaat tot 1 uur langer dan iPhone XR. Dit mede dankzij een nieuw Liquid Retina-scherm en de meest krachtige, en tegelijk ook zeer zuinige, chip in een smartphone ooit: A13 Bionic. Als de batterij toch leeg is ben je weer up and running in no-time dankzij de snellaadtechnologie i.c.m. de optionele 18W-lichtnetadapter.

Betere security & privacy

Dat Apple staat voor de beste security- en privacypolicy, dat is geweten. Maar men gaat met de nieuwe iPhone 11 nóg een stap verder, namelijk Face ID. Gezichtsherkenning is nog zoveel veiliger dan de Touch ID. Bovendien heeft Apple Face ID een stuk sneller gemaakt!

Heb je vragen of het nieuwe toestel? Neem dan snel contact op met onze business experts via business@switch.be. We beantwoorden al je vragen met veel plezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top