macOS Catalina

Het gloednieuwe besturingssysteem van Apple

 • macOS Catalina

 • Nieuw besturingssysteem boordevol nieuwe features

  Apple lanceert de nieuwste versie van het meest geavanceerde desktopbesturingssysteem ter wereld, namelijk 'macOS Catalina'.

  Deze release zit boordevol nieuwe en handige features, nieuwe apps en krachtige nieuwe technologie voor ontwikkelaars. Een aantal apps worden vervangen, denk maar aan iTunes dat wordt vervangen door Apple Music.

  Sidecar is een gloednieuwe feature. Hiermee kan je je bureaublad van je Mac uitbreiden door je iPad als tweede scherm te gebruiken. 

  En er is nog zoveel meer.

 • Niet elke Mac is Catalina-proof

  Catalina is niet zomaar een update van het besturingssysteem. Er zijn een aantal belangrijke zaken die verdwijnen, waardoor jouw Mac mogelijk niet meer (optimaal) zal werken.

  Bestaande software die belangrijk is voor de dagelijkse productiviteit van je organisatie kan mogelijk niet compatibel zijn.

 • Wees voorbereid!

  Om te voorkomen dat je - eens Catalina is geïmplementeerd - problemen ondervindt, kan je een Readiness Assessment laten doen.

  Onze business experts maken een volledige analyse van al jouw Mac devices. Zo weet je exact of en zoja wat er nog moet gebeuren om problemen te voorkomen.

  Normale prijs van zo'n assessment bedraagt € 1.099,00 exclusief btw.

  ACTIEPRIJS: € 350,00 exclusief btw*.

Klaar voor Catalina?
Laat ons even meekijken.

Maak NU een afspraak met onze business experts voor een Readiness Assesment en geniet van € 749,00 korting*.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

* actie geldig voor wie intekent t.e.m. 31/10/2019

Scroll naar top