Een nieuwe start voor Switch Enterprise Solutions

Wij zijn verheugd u de overname te kunnen aankondigen van de entiteiten Enterprise Solutions, Education en Professional Services van Switch Holding. Econocom Belux is tot een akkoord gekomen met Switch Holding in België m.b.t. de overname van het handelsfonds voor bovenvermelde divisies. Econocom Belux neemt de contracten, de activa, de aanverwante ondersteunende diensten over, samen met alle 26 medewerkers, en dit vanaf 1 september 2020.

Wie is Econocom? 

Econocom financiert en versnelt de digitale transformatie van ondernemingen en organisaties. Met zijn 10 800 medewerkers in 18 landen en een zakencijfer van 3 miljard euro beschikt Econocom Group over alle noodzakelijke vaardigheden voor het welslagen van grote digitale projecten: advies, levering en beheer van digitale activa, diensten voor infrastructuur, financiering van projecten. Het aandeel van de Econocom Group is sinds 1986 genoteerd op Euronext in Brussel en maakt deel uit van de Bel Mid en Family Business-indexen.

Waarom is deze overname interessant voor u?   

Wij zijn ervan overtuigd dat door het verenigen van onze krachten en het dienstenaanbod dat we u gezamenlijk kunnen aanbieden, wij u kunnen bijstaan in de realisaties van jullie digitale projecten, workplace management, security, upscalen van Apple binnen een organisatie als onderdeel van employee choice programma’s.
Als enige kunnen wij u volledig onafhankelijk en gebaseerd op uw noden en de voorkeuren van uw medewerkers Apple, Google of Microsoft produkten en diensten aanbieden of eender welke combinatie hiervan.

Welke praktische gevolgen heeft deze overname voor u? 

Op administratief vlak 

Wij verzoeken u om vanaf 1 september 2020 volgende administratieve gegevens te gebruiken:

Econocom Products & Solutions Belux SA
Leuvensesteenweg 510 – bus 80
1930 Zaventem – België
BE 0426.851.567
IBAN  BNP Paribas Fortis : BE12 2300 6048 6792

 

Op het vlak van bestellingen en leveringen 

U kunt nog steeds gebruik maken van de gebruikelijke Switch contactgegevens. Er zal naar Econocom worden doorgeschakeld of doorgestuurd.

email:  business@switch.be
tel: 03 213 46 80

Voor alle vragen betreffende bestellingen, leveringen, kunt u rechtstreeks bij Econocom terecht via volgende e-mail adres: sales.eps@econocom.com
Wij helpen u graag verder.

Op het vlak van verkoop 
 
Gezien alle verkopers van Switch Holding voor de divisies Switch Enterprise Solutions en Switch Education worden overgenomen, blijven uw sales contacten dezelfde. U kan hen als volgt bereiken:

  • Via GSM: alle nummers blijven behouden
  • Via e-mail: alle e-mails worden gedurende een bepaalde periode doorgestuurd; u ontvangt van uw sales contact weldra een mailtje met zijn/haar nieuwe Econocom e-mail adres

Econocom stelt alles in het werk om de transitie zo vlot mogelijk te laten verlopen. We kijken er alvast naar uit om samen met u de digitale transformatie te versnellen, de digitale kloof te dichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top