Communicatie n.a.v. COVID-19

De gezondheid van onze klanten, partners en collega’s is onze topprioriteit.

Beste klant,

Op dit moment maken we in België en de rest van de wereld een ongekende crisis mee n.a.v. COVID-19, oftewel het coronavirus.

De gezondheid van onze klanten, partners en collega’s is onze topprioriteit. Switch neemt deze situatie dan ook zeer ernstig en past daarom de manier waarop we de komende weken werken aan i.f.v. de richtlijnen die de federale overheid opgelegd heeft.

Verder doet Switch er ook alles aan om zijn professionele klanten zo goed mogelijk te blijven ondersteunen:

  • Onze Helpdesk is nog steeds bereikbaar via support@switch.be of 03 213 46 85
  • Interventies vanop afstand kunnen nog steeds binnen de afgesproken sla’s uitgevoerd worden
  • Onze Business en Education Sales-afdelingen zijn nog steeds bereikbaar via business@switch.be, education@switch.be en 03 213 46 80

Levering van producten proberen we zo vlot mogelijk te laten blijven verlopen. We merken echter dat de toevoer via onze distributiepartners ook hinder ondervindt door de huidige situatie. Levertijden kunnen dus oplopen.

We zetten volop in op vergaderen vanop afstand met bijvoorbeeld Google Hangouts Meet, hiervoor heb je als klant enkel een browser nodig, of de Hangouts Meet-app op jouw iPhone of iPad.

Interventies ter plaatse beperken we in deze situatie tot het absolute minimum, maar ook hier respecteren we de afgesproken sla’s en de maatregelen m.b.t. social distancing indien er toch ter plaatste moet gekomen worden.

Ten slotte hebben we beslist dat onze winkels en reparatiediensten tot nader order gesloten blijven.

We volgen de situatie en de aanbevelingen van de overheid op de voet. We bevelen ook sterk aan dat je hetzelfde doet en zo jezelf en jouw omgeving veilig houdt. Samen werken we aan flatten the curve.

Hartelijk bedankt voor jouw begrip, steun en loyaliteit in deze uitzonderlijke periode.

Met vriendelijke groeten,

Het Switch-team

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top