Apple in mijn bedrijf? Yes please!

Nu thuiswerk meer en meer omarmd wordt, waarom jouw medewerkers ook niet hun toestel waarmee ze dat doen laten kiezen?

Nog niet zo lang geleden was Apple het buitenbeentje van het bedrijfsleven. Buiten enkele toestellen op de marketingafdeling en de MacBook van “de grote baas”, dicteerde IT wat er gebruikt werd op de werkvloer. En dat was (en is in veel gevallen nog steeds) Windows op een toestel van “de grote 3”: HP, Dell of IBM/Lenovo.

Tijden veranderen uiteraard en de werknemers van vandaag maken de keuze van hun toestel liever zelf. En laten we eerlijk zijn, kun je hen ongelijk geven? Velen van hen hebben namelijk in hun privéleven het tot nog toe ongeëvenaarde gebruiksgemak van een iPhone, iPad of Mac al mogen ondervinden. Dan heb je ook nog de afstuderende studenten die je als organisatie in september zal beginnen aanwerven. Zij hebben hoogstwaarschijnlijk hun hogeschool- of universiteitscarrière met glans, en de nodige liters Stella, doorlopen met hun Mac als beste vriend in de hand. Ook mogen we de jongere generaties niet vergeten, die quasi vergroeid zijn met hun iPhone en Snapchat en TikTok als dagelijkse bezigheid hebben.

Quatsch? Nee hoor, het is zelfs wetenschappelijk bewezen! De ondertussen bekende studie van IBM heeft het nogmaals aangetoond: 72% van de werknemers in de organisatie kiest voor een Mac als ze de keuze hadden. Dat is omgerekend bijna 3/4 van de volledige workforce van jouw organisatie!

Bovendien zien we een significante verhoging van de productiviteit en “employee happiness” wanneer er een Mac ter beschikking gesteld wordt. Zeker niet onbelangrijk nu we voor één van de grootste uitdagingen op het gebied van onze economie staan sinds WO II.

Als bedrijfsleider denk je nu misschien aan het financiële aspect en het feit dat een Mac relatief duurder is dan een ander alternatief. Ook dat argument weerleggen we graag bij Switch. Interessante formules zoals Apple Financial Services, waarbij je een Mac huurt aan zeer interessante tarieven dankzij de hoge restwaarde, zorgen er namelijk voor dat je Apple toestellen vaak goedkoper kan inzetten dan de Windows-equivalenten.

Wat met veiligheid? Met producten zoals Jamf Pro heb je een state of the art oplossing om Apple devices in te zetten op een manier waarbij enerzijds IT op twee oren kan slapen en anderzijds de gebruikers de ervaring blijven hebben die ze gewend zijn van hun iPad of Mac thuis.

Switch als partner

Bij Switch werken we als Apple reseller al jaren exclusief met Mac. En geloof ons, het werkt!
Ondertussen zijn we een Apple-expertisecentrum dat zowel de kmo als de grote bedrijven ondersteunt in het Apple-traject. Van hardware, tot software en gebruikersondersteuning… bij Switch kan je terecht voor al jouw vragen m.b.t. het Apple-ecosysteem.

Dus, wat denk je? Zullen we eens een (virtuele) babbel doen om te kijken wat Apple en Switch voor jou kunnen betekenen?

Meer weten? Download zeker onze whitepaper over beheer van Apple in organisaties.
Twijfels? We ontkrachten alvast de 5 vaakst gehoorde mythes over Apple in organisaties in onze webinar op 18 juni. Inschrijven kan hier.

Tot snel!
– Niels

Over Switch

Switch Enterprise Solutions is het expertisecentrum voor Apple in de kmo en grote organisaties. Van one-stop- shop tot Apple consultant en integrator helpen we bedrijven in hun Apple-traject. Switch is ook
Apple Premium Reseller, Apple Authorized Service Provider en Apple Authorized Education Specialist.

Bij Switch ondersteunen we bedrijven, scholen, overheidsinstellingen en consumenten in de beleving van het Apple-gebaseerde ecosysteem. Dit door Premium Expertise, Premium Experience en Premium Service. We positioneren ons in de B2B-markt als dé Apple-integrator.

Over Niels (LinkedIn)

Als Solutions (Sales) Specialist werkt Niels vanuit het Product & Solutions-team samen met de Enterprise, Education, Government en Health salesteams en is hij medeverantwoordelijk voor de groei in Solutions & Services. Dit doet hij door de verdere ontwikkeling en ondersteuning van de salesteams en als drijvende kracht achter de oplossings- en servicepakketten.

 

Whitepaper aanvragen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top