6 redenen om te switchen naar Apple

Sommige mensen hebben bezwaar tegen het gebruik van Apple. Er spelen vaak een reeks belemmerende overtuigingen.

Als business experts horen wij nochtans vaak veel positieve reacties over het gebruik van Apple. Eens men inzicht heeft gekregen in de vele mogelijkheden en men de ‘switch’ heeft gemaakt van pc naar Apple, wil men nooit meer terug.

We hebben hier enkele voordelen van het gebruik van Apple op een rijtje gezet:

1. Oogstrelend & super handig

Of het nu een iPhone, iPad of Mac is: de look & feel van de verpakking alleen al, streelt het oog. Apple producten zijn stijlvol en stralen kwaliteit uit.

Maar eens je het product uit de doos hebt gehaald, begint het pas écht! Door het gebruik van Apple Business Manager of Apple School Manager, in combinatie met Mobile Device Management (of kortweg MDM), is het in gebruik nemen van je toestel een fluitje van een cent. Na slechts enkele minuten is je toestel gebruiksklaar.

2. Beheer

De tijd dat er een technieker moest langskomen om een extra device te installeren, software te updaten of je firewall in te stellen, die is voorbij.

Door ABM of ASM in combinatie met MDM beheren onze techniekers vanop afstand jouw volledige infrastructuur. Dat spaart niet alleen veel tijd, maar ook kosten.

3. Software

Standaard zijn alle Apple devices voorzien van een hele reeks handige en veelgebruikte apps. Daarnaast heeft Apple ook een heel gamma aanvullende software, denk maar aan Pages, Numbers, Keynote, iMovie, enzovoort. Apple ontwikkelt deze zelf. Hierdoor zijn hard- en software perfect op elkaar afgestemd en zorgen ze dus voor maximale stabiliteit en productiviteit.

4. Veiligheid

Bescherming van je toestellen en de data die erop staat, wordt steeds belangrijker. Denk ook maar aan de strenge GDPR-wetgeving. Bij Apple hoef je je daarover geen zorgen te maken! Zowel onze hardware als de software bieden maximale bescherming tegen virussen of andere aanvallen. Een wezenlijk verschil met Windowstoestellen.

5. Integratie iOs en macOS

Een app instellen op je iPhone die meteen ook op je iPad is geïnstalleerd: dat kan! En je hoeft er zelfs niet eens een extra inspanning voor te leveren.

Wil je een document dat je begonnen was op je iPad toch liever afwerken op je Mac? Geen probleem! Door de ‘handoff’-functie lopen al je activiteiten synchroon tussen de verschillende devices. Handig toch!?

6. Slaapstand

Snel je computer dichtklappen, of je iPad in slaapmodus zetten. We doen het allemaal meermaals per dag.

Apple zorgt ervoor dat we – wanneer we verder willen werken – we super snel aan de slag kunnen. Je klapt je computer weer open en je kan zo weer verder waar je gebleven was.

 

Wil je nog meer voordelen van Apple ontdekken? Of weten wat Apple in jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op via business@switch.be. We vertellen het je heel graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top