Switch Enterprise Solutions

Heb je nood aan IT-ondersteuning voor je Apple-producten?

Zijn je medewerkers (nog) niet 100% vertrouwd met de vele Mac-mogelijkheden?

Of… wil je gewoon het maximum halen uit je iOS-systeem?

Dan is Switch Enterprise Solutions jouw ideale partner!

 

 

Sinds 1 september 2020 maakt Switch Enterprise Solutions deel uit van Econocom Belux.
Ons doel blijft het bieden van Premium Service, Premium Ervaring en Premium Expertise.
We kijken samen met u uit om onze samenwerking verder uit te bouwen in de toekomst.
Indien u vragen heeft kan u ons steeds bereiken op business@switch.be of  sales.eps@econocom.com.

Hoe kunnen wij jou helpen?

 • Comfort

  Door Apple financieel toegankelijk te maken, jouw data veilig te stellen en zowel de eindgebruiker als de interne IT-diensten te ondersteunen, nemen wij al jouw Apple gerelateerde zorgen weg.

 • Advies

  Om actief mee te kunnen denken in functie van de behoeften van jouw bedrijf, maken wij een doorlichting van jouw huidige structuur. Daarna bieden wij – heel transparant – een doeltreffende oplossing aan, volledig op jouw maat. Zo bouwen wij mee aan uw lange termijn ICT-strategie.

 • Diensten & oplossingen

  Met onze servicepacks, proactieve monitoring, ons Customer Excellence Center en onze hersteldiensten zorgen wij ervoor dat je bedrijf steeds up-and-running is. Verder zorgen wij – in samenwerking met onze partners - voor een geïntegreerde aanpak, zelfs in gemengde omgevingen!

 • Expertise

  Ons gespecialiseerd, door Apple gecertificeerd, business team van adviseurs en engineers heeft meer dan 15 jaar ervaring. Bovendien volgen we de trends op de voet en zorgen we ervoor dat we jouw op Apple gebaseerd ecosysteem permanent ondersteunen en opvolgen.

 • Jouw IT-partner

  Wij willen een Apple based solide partner voor jou zijn met een lange termijn visie. Via je persoonlijk single point of contact zorgen wij voor de gepaste hardware, de juiste begeleiding, opleiding en coaching.

 • Lifecycle Management

  Start er een nieuwe medewerker? Of is je toestel aan een upgrade toe? Wij voorzien Apple-hardware volledig klaar voor gebruik en dit zonder grote investeringen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Enkele van onze klanten

deme
Collibra-logo-H
266px-VRT_logo.svg
accenture
jbc

Klaar om samen een mooi verhaal te schrijven?

Onze geïntegreerde aanpak zorgt ervoor dat je IT-projecten in elke fase kunnen rekenen op de juiste aandacht, specifieke expertise en absolute transparantie op het vlak van kost en controle. Switch Enterprise Solutions is het centrale aanspreekpunt voor al jouw IT-noden.

Scroll naar top