Start de lente met een schone lei.

Volgende maand is de lente alweer in het land. Traditioneel hét moment om grote kuis te houden. En dus ook de perfecte gelegenheid om je IT-infrastructuur op te poetsen.
Hoor je collega’s hier en daar klagen over computers die traag beginnen worden? Bellen sommige van je werknemers nog met iPhones die al een poos afgeschreven zijn? En die nieuwe iPad Pro, die zou wel eens een boost kunnen geven in de productiviteit… Redenen te over om een hardware upgrade niet langer uit te stellen!

Switch geeft je sinds vorige week nog een extra reden om een lenteschoonmaak door te voeren in je Apple-toestellen. We verhogen nl. nog tot 10 april de reguliere overnameprijs voor Macs, iPhones en iPads met 20%. En zelfs voor toestellen die al een tijdje meegaan is de overname de moeite waard. Enkele voorbeelden:

Reken je de prijs van een toestel graag zelf even uit, check onze overnametool.

Om je volledige Apple hebben en houden te vervangen hoef je de rekensom natuurlijk niet zelf te maken en uit te pluizen. Wij maken de berekening voor jou, we hebben hiervoor slechts een paar gegevens nodig. De exacte werkwijze vind je hier. Of contacteer ons gewoon even.

Werkt nog niet iedereen in je bedrijf met Apple maar overweeg je het wel? Of liggen er nog PC-laptops in je kast te wachten op een tweede leven? Maak kastruimte vrij en vervang ze door nieuwe Apple-laptops. Ook daarvoor krijg je de mooie overnamesom van € 100. Alle details en voorwaarden vind je hier.

Staan er nog vertrouwelijke data op je toestellen waar niemand zaken mee heeft? Geen zorgen, die kunnen we 100% veilig verwijderen. Een certificaat van vernietiging krijg je er bij als bewijs.

Met deze overnamecampagne wil Switch resoluut kiezen voor recyclage, een belangrijke stap om het milieu minder te belasten. Oude Apple-toestellen blazen we nieuw leven in via onze Restore. Voor de PC-laptops werken we samen met een partner die de onderdelen recycleert.
Ook jij kan dus je steentje bijdragen, en tegelijkertijd met een schone lei starten. Voor een schonere planeet.

De hele campagne kadert in een groter plan dat Switch vorig jaar aangegaan is om voluit te kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Maar daarover snel meer. Eerst even werk maken van die grote schoonmaak.

 

*Prijzen incl. btw en 20% extra. Overnameprijs is afhankelijk van de staat van het toestel, werkende of niet-werkende onderdelen/functies en meegeleverde accessoires.