Back me up, Scotty.

Data zijn belangrijk. Correctie: súper belangrijk.
Elk bedrijf - van kleine zelfstandige tot multinational - kan vandaag niet meer functioneren zonder mail, Office of Adobe documenten, pdf's enz.
Sommigen onder jullie hebben misschien een database met een volledig klantenbestand. Of de boekhouding staat ergens op een computer.
Beeld je in dat deze documenten van de ene dag op de andere zouden verdwijnen. Dagen, weken, misschien zelfs maanden werk zou het kosten om alles te reconstrueren. Áls dat al mogelijk is. En ondertussen moet je je bedrijf gewoon draaiende zien te houden. Geen lachertje dus. 

Vandaar dat alle collega's van Switch Business onze klanten er steeds weer attent op maken - tot vervelens toe, we weten het :) - dat het nemen van back-ups van cruciaal belang is. Want niets is zo erg om tegen iemand te moeten zeggen: 'Sorry, maar uw data zijn weg, en ik kan niets meer doen voor u.' Frustratie bij ons, en een paniekaanval bij u.

Maar zover hoeft het gelukkig niet te komen. Er zijn goede back-up oplossingen, en ze zijn volledig automatisch. Weeral een zorg minder! Contacteer ons gerust voor meer info.