Samen (op)gegroeid.

Switch Business’ geschiedenis gaat way back. En sommige klanten waren er van in het begin bij. Vivaldis interim bijvoorbeeld.

Michel Lootens; Finance manager Vivaldis Interim:

"Vivaldis en Switch hebben dezelfde roots, we zijn letterlijk samen (op)gegroeid. Eenmaal de keuze gemaakt voor Apple, was de keuze voor Switch evident. En toch is dit meer dan een relatie uit gewoonte. Het voordeel van Switch is dat het de status van grote verdeler perfect weet te combineren. Breiden we uit - in 2016 komen er weer 6 kantoren bij - dan is een eenvoudig '3 computers tegen donderdag' genoeg als boodschap om Switch in gang te laten schieten. Die vertrouwensband en de continuïteit betekenen een enorme winst in efficiëntie. We hebben een directe lijn, hebben regelmatig contact, overlopen issues en komen tot oplossingen." 
Michel Lootens, voor het Vivaldis hoofdkantoor in Antwerpen.

Michel Lootens, voor het Vivaldis hoofdkantoor in Antwerpen.

Lees het volledige artikel hier

Onze klanten hebben één ding gemeen: ze houden van hun Apple-producten en vertellen er dan ook graag over. Benieuwd naar meer? Lees alle verhalen hier.