Good old mail

Het gebeurt nog regelmatig dat we klanten zien vechten met hun mail. Nochtans zijn het stuk voor stuk succesvolle zaakvoerders en werknemers die met veel enthousiasme de nieuwste technologie omarmen. Bizar dan ook om te zien dat mail dikwijls een afterthought is. Maar tegelijkertijd ook begrijpelijk.

Vroeger was het eenvoudig. Je had 1 computer met een e-mail adres dat jouw internet-provider met veel plezier, én gratis ter beschikking stelde. Vanwaar deze goede daad? Wel, zo maakt hij het moeilijker om naar een concurrent over te stappen. Niet dat er in België zoveel keuze is, maar toch. Het zit zo: een internetadres kan je niet zomaar meenemen, zoals dat met een GSM nummer wél het geval is. Maar een nog groter nadeel is dat ze het moeilijk tot onmogelijk maken om mail te ontvangen op al je toestellen. Want de tijd dat je enkel op je Mac of pc mail ontvangt ligt voor de meesten al geruime tijd in het verleden.

Nochtans zijn er sinds enige tijd eenvoudige manieren om dit op te lossen. En ze hoeven écht niet duur te zijn. Basically doen ze allemaal hetzelfde, namelijk je mail centraal binnenhalen, om dan vervolgens te verdelen over al uw toestellen. Uiteraard uw computer en smartphone, maar ook uw tablet, smartwatch, ja zelfs uw koelkast. En wie weet waar nog allemaal in de toekomst? Hetzelfde gebeurt met uw agenda en contacten, zodat die mooi gesynchroniseerd worden tussen al uw toestellen.

Contacten, mail en agenda steeds op zak dankzij Passenger.

Contacten, mail en agenda steeds op zak dankzij Passenger.

Wil je ook graag efficiënter omgaan met mail? Contacteer ons dan gerust voor meer info over Passenger, onze Switch Airways cloud based mailoplossing.