Wat is de mobiele kassa?

De mobiele kassa is een modern, flexibel en veilig kassasysteem. Hij is intuïtief, overzichtelijk en multifunctioneel in gebruik. En omdat je gegevens centraal worden opgeslagen, zijn ze altijd en overal bereikbaar. Zo ben je dus altijd mobiel, productief en up-to-date. Als je winkel groeit, groeit je mobiele kassa onbeperkt mee.

 
mobiele kassa - tijd besparen

Tijd besparen

De mobiele kassa maakt automatisch een update van je voorraad en je financiële gegevens als je transacties verwerkt. Dat wil zeggen: minder tijd verliezen met het invoeren van cijfers en meer tijd voor je klanten!

mobiele kassa - Switch support

Switch support

Vragen of onduidelijkheden? Onze deskundige medewerkers helpen je persoonlijk de stap naar een mobiele kassa te zetten. Direct na de installatie krijg je een training aangeboden zodat je snel weer op en top productief bent. De gratis online helpdesk geeft antwoord op al je bijkomende vragen.

mobiele kassa - doe meer met je kassa

Doe meer met je kassa

De mobiele kassa is een totaalpakket: een volledig overzicht opvragen van je winkelactiviteiten, verkoop opvolgen, realtime rapporten creëren, winkel en webshop integreren, in het magazijn rechtstreeks de stock aanpassen in je systeem: het kan allemaal met je mobiele kassa!

mobiele kassa - veilger bestaat niet

Veiliger bestaat niet

Je gegevens worden veilig online bewaard. Een online back-up is extra veilig omdat de locatie van je back-upgegevens letterlijk gescheiden is van je originele data. Dankzij automatische software-updates ben je ook goed beschermd tegen virussen.

mobiele kassa - voorbereid op groei

Voorbereid op groei

Als je winkel of webshop groeit, groeit het kassasysteem mee. Werknemers en mobiele kassa’s toevoegen kan snel en eenvoudig via een uitbreiding van je abonnement. Ook de integratie met boekhoudpakketten is mogelijk. Bovendien zijn alle kosten op voorhand gekend.

mobiele kassa - altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Geen zorgen over verouderde systemen, updates worden automatisch doorgevoerd waardoor je altijd een overzicht van al je gegevens hebt.

mobiele kassa - altijd een back-up

Altijd een back-up

Belangrijke verkoopgegevens blijven beschikbaar in geval van diefstal van de kassa of bij een stroomuitval dankzij de online back-up.

mobiele kassa - technologische vernieuwing

Technologische vernieuwing

Laat je verleiden door Apples gekende technologie en innovatie. Gebruiksgemak, toegankelijkheid en veiligheid staan voorop. De mobiele kassa geeft je winkel een professionele uitstraling en een modern imago.


Stap mee in de toekomst

Grijp de kans om je productiviteit en je omzet te verhogen met de mobiele kassa.

Onze medewerkers voorzien je van alle gewenste hardware (niet enkel de iPads, maar ook een kassa-lade, barcodescanner, label, netwerkprinter en een iPadhouder) en van de kassasoftware. We kunnen ook zorgen voor camerabeveiliging en toegangscontrole. Dankzij de samenwerking tussen Switch en Lightspeed is er één duidelijk aanspreekpunt voor al je vragen. Zo willen we je de kans geven het maximum uit de fantastische technologieën van Apple te halen.

Of je nu net begint, al even bezig bent of nog een stapje verder bent: Switch wijst je de weg.

Starter

Denk je eraan om een winkel te beginnen? Neem een vliegende start met de iPad als kassa!

Business Upgrade

Upgrade jouw winkel en ga voor die extra (online) touch die je sterker positioneert in de markt.

Omnichannel

Ga voor een volledige integratie van jouw winkel en webshop, geef je klanten een alles-in-één ervaring.