9 redenen om iPad & iPhone te gebruiken in uw bedrijf

Van hulpdiensten tot de productiesector: in alle branches transformeren ondernemingen hun bedrijfsvoering met iPad, iPhone en iOS‑apps. Ze zijn onmisbaar voor een slimmere werkwijze.

 
 

Een pakkende gebruikerservaring
Ook als u nog nooit een iPad of iPhone in handen heeft gehad, weet u meteen hoe hij werkt. iOS is namelijk ontworpen met overzichtelijkheid en gebruiksgemak als uitgangspunt. U bent dus meteen productief en kunt e-mail versturen, de locatie van een klant bekijken, aantekeningen dicteren of collega’s sms’en. Alles is gemakkelijk, intuïtief en vanzelfsprekend, of u nu afspraken vastlegt of een opname maakt in iMessage en die met één tikje verstuurt.

Fantastische, unieke voorzieningen
Hardware en software zijn voor elkaar gemaakt, en dat biedt u totaal nieuwe mogelijkheden. De ingebouwde apps maken optimaal gebruik van hardwarevoorzieningen. Via AirDrop kunt u bijvoorbeeld met een paar tikjes contactgegevens, video’s en foto’s doorsturen naar een collega in de buurt. Via synchrone AirPlay-weergave en Apple TV kunt u een groepspresentatie geven. En met FaceTime kunt u externe collega’s laten zien waar u mee bezig bent.

Software-updates
Omdat Apple zowel de hardware als de software ontwerpt, werken deze naadloos samen en biedt iOS een uitstekende ondersteuning voor software-updates. Wanneer tijdens de ontwikkeling van de software nieuwe functies worden toegevoegd, is op apparaten direct een update beschikbaar. Gebruikers en IT-afdelingen kunnen dus meteen aan de slag met nieuwe functionaliteiten.

 

Snelle, eenvoudige implementatie
iPad en iPhone kunnen probleemloos binnen uw organisatie in gebruik worden genomen, of het nu om apparaten in bedrijfseigendom of BYOD-apparaten gaat. iOS is bovendien zo gebruiksvriendelijk dat medewerkers hun nieuwe iPad of iPhone in een handomdraai hebben ingesteld, zodat ze meteen toegang hebben tot bedrijfsvoorzieningen.

Volledig beheer
Dankzij iOS en ingebouwde frameworks voor MDM-oplossingen van derden kunt u apparaten draadloos beheren, de toegang tot bedrijfsvoorzieningen instellen en uw bedrijfsgegevens beschermen, zonder verlies van gebruiksvriendelijkheid.

Geïntegreerde beveiliging
iOS is standaard voorzien van beveiligingstechnologieën waarmee apparaten, gegevens en apps op alle niveaus kunnen worden beschermd. Een groot deel van die voorzieningen is standaard ingeschakeld en behoeft geen verdere configuratie. De rest kan eenvoudig worden beheerd en naadloos worden ingepast in uw organisatie, zonder dat gebruikers enige hinder ervaren.

 

Ingebouwde apps voor extra power
Elke iPad wordt standaard geleverd met een verzameling veelzijdige apps voor elke werknemer, waaronder Mail, Agenda, Contacten, Berichten en Kaarten. Met deze ingebouwde apps, die u kunt gebruiken zodra u het apparaat heeft uitgepakt, levert u direct fantastische prestaties. De apps zien er bovendien prachtig uit en zijn volledig geïntegreerd voor een optimale productiviteit.

Apps voor elke taak
Er zijn duizenden handige zakelijke apps, dus er is altijd wel een app voor de taak die u wilt uitvoeren. Dankzij deze innovatieve apps kunt u gemakkelijk samenwerken, in real time beslissingen nemen en documenten en gegevens bewerken, waar u ook bent. Kijk eens rond in de uitgebreide verzameling zakelijke apps en ontdek ongekende mogelijkheden om uw productiviteit te verhogen.

Apps op maat
Geef uw onderneming een oppepper met het krachtige iOS-platform. Dankzij verschillende belangrijkste technologieën in iOS, kunt u baanbrekende iOS-apps ontwikkelen voor elke bedrijfstak. Verhoog uw productiviteit en verruim de mogelijkheden van uw werknemers met apps speciaal toegespitst op uw situatie.