9 redenen om Mac te gebruiken in uw bedrijf

Er is altijd wel een Mac die aansluit bij wat u nodig heeft voor uw bedrijf, van notebooks met een batterij die de hele dag meegaat tot snelle desktopcomputers. De software en hardware van elke Mac werken naadloos samen, zodat alles wat u doet
eenvoudig en intuïtief gaat.

 
 

Uitstekende prestaties
Elke Mac bestaat uit innovatieve onderdelen die zorgen voor een vloeiendere beeldweergave, snellere opslag en uitstekende prestaties. Alle Modellen, van de schitterende iMac met Retina 5K-display tot de dunne en lichte MacBook Air, zijn uitgerust met snelle processors, verbluffende grafische voorzieningen en geavanceerde opslagmogelijkheden. Welke Mac u ook kiest, u heeft alles in huis om de klus te klaren.

Volledig geïntegreerd
OS X is gemaakt om het beste uit uw Mac te halen. U profiteert daardoor van een volledig geïntegreerd systeem waarvan de hardware en software naadloos samenwerken. OS X maakt gebruik van geavanceerde technologieën in uw Mac voor een langere gebruiksduur van de batterij en de best mogelijke prestaties. En omdat OS X speciaal is ontworpen voor de schitterende Mac-schermen komen zowel lettertypen als beeldmateriaal helemaal tot hun recht.

Eenvoudig en intuïtief
Wat u ook zoekt en wat u ook wilt delen of doen voor uw bedrijf, op een Mac is het allemaal even eenvoudig. Alles is ontworpen met eenvoud en intuïtie als uitgangspunt. Dat geldt voor het bureaublad dat u ziet als u de Mac opstart, maar ook voor de apps die u elke dag voor uw werk gebruikt. De apps op uw Mac werken ook naadloos samen met die op uw iOS-apparaat. 
Als u al een iPhone of iPad gebruikt, zult u ook op de Mac gemakkelijk uw weg kunnen vinden.

 

Ingebouwde productiviteitsapps
Uw Mac bevat allerlei apps die van pas komen bij uw werk, bijvoorbeeld om te e-mailen, berichten te versturen, uw agenda bij te houden en te internetten. In OS X El Capitan zien al deze apps er simpeler en fraaier uit. En apps zoals Safari, Mail, Berichten en de Finder hebben gloednieuwe functies gekregen zodat het nog makkelijker is om doelgericht en productief te werk te gaan.

Eenvoudige samenwerking
Elke Mac is standaard voorzien van Pages, Numbers en Keynote. Met deze krachtige apps kunt u documenten, spreadsheets en presentaties maken en delen – zelfs in de Microsoft Office-structuur. Met iCloud Drive in OS X Yosemite kunt u nog eenvoudiger uw bestanden beheren en synchroniseren op verschillende apparaten. En via AirDrop deelt u ze direct met iOS-apparaten van collega’s.

Meer in de Mac App Store
In de Mac App Store vindt u duizenden zakelijke apps. Voor iedere taak is dus wel een handige app te vinden. Dankzij extensies werken deze apps nog beter, bijvoorbeeld als widget in het Berichtencentrum of door gebruikers direct vanuit de Finder toegang te geven tot bestanden uit diensten van derden. Via programma’s zoals het Volume Purchase Program voor bedrijven kunt u eenvoudig apps aanschaffen voor uw medewerkers.

 

Veiligheid voor alles
OS X El Capitan is gebaseerd op het oersolide UNIX. Het zit boordevol geavanceerde technologieën die nauw samenwerken om gegevens continu te controleren, te versleutelen en bij te werken, allemaal voor een veilige Mac. FileVault beschermt uw gegevens met behulp van krachtige versleutelingstechnologieën. Dankzij Gatekeeper kunt u veiliger apps downloaden en installeren. En sandboxing beschermt uw Mac door apps gescheiden te houden van elkaar, van uw systeem en van uw eigen gegevens.

Verbinding met bedrijfsnetwerken
Net als iPhone en iPad voelt een Mac zich thuis in elke bedrijfsomgeving, ook in een Windows-netwerk. U kunt eenvoudig diensten zoals Microsoft Exchange configureren of verbinding maken met een bedrijfsnetwerk via VPN. Het configureren, installeren en beheren van een Mac is een fluitje van een cent, dus gebruikers hebben geen hulp nodig van de IT-afdeling. Bovendien ondersteunt Mac dezelfde industriestandaarden als iOS-apparaten.

Moeiteloos beheer
Achter de schermen maken OS X en iOS gebruik van dezelfde frameworks die de IT-afdeling gebruikt voor het beheer en de implementatie van apparaten. De IT-afdeling kan profielen aanmaken voor het beheren van gebruikersaccounts, systeeminstellingen configureren en beperkingen en wachtwoordbeleid opleggen. En dat allemaal via dezelfde oplossing voor mobiel-apparaatbeheer die ze nu al gebruiken voor iPhone en iPad.