Wat kunnen we voor u doen?

Onze geïntegreerde aanpak zorgt ervoor dat uw IT-projecten in elke fase kunnen rekenen op de juiste aandacht, specifieke expertise en absolute transparantie op het vlak van kost en controle. Switch Business is het centrale aanspreekpunt voor al uw IT-noden.

 

Advies & consultancy

Switch Business heeft IT meegekregen in haar DNA. Onze teamleden hebben allen jarenlange ervaring in Apple gebaseerde oplossingen en vertalen die dagelijks naar specifieke situaties en noden van onze klanten.

INSTALLATIE

Zodra onze adviseurs samen met u hebben bepaald welke producten en diensten uw ideale infrastructuur vormen, zorgt ons team van technische installateurs ervoor dat uw investering op korte termijn, met de minst mogelijke hinder voor uw werking, wordt geïnstalleerd.

Beheer

Switch Business zorgt voor het centraal beheer van al uw iPads, iPhones en Macs zodat u bespaart op configuratie en interventiekosten. Wij gebruiken de krachtigste oplossingen op de markt om uw toestellen up-to-date en veilig te houden. Nieuwe toestellen krijgen bovendien automatisch de configuratie die bij uw bedrijf past.

Onderhoud

Ook na de implementatie van uw IT infrastructuur staan wij voor u klaar. Indien u zich geen zorgen wil maken over de continuïteit van uw bedrijf kan u er voor kiezen om periodiek onderhoud, controle en monitoring te laten uitvoeren door onze support engineers.

Verhuis

Door het dynamische karakter van onze klanten bracht Switch Business al vele interne en externe verhuizingen tot een goed einde. Dat kan gaan over het verplaatsen van een aantal gebruikers binnen een vaste locatie tot het opstarten en de eventuele verhuis naar een volledig nieuwe locatie. Alle technische rompslomp nemen wij voor onze rekening.

Zekerheid

Als Switch Business klant kan u intekenen op de Switch comfort module. Onze engineers controleren dan regelmatig de goede werking van je werkposten, servers en randapparatuur. Bovendien controleren zij ook of de backup goed werkt en of alle toestellen en software uptodate zijn. Zo bent u zeker van de goede werking van je IT omgeving.