Welkom

Switch Business is uw zakelijke IT-partner bij uitstek. Een team van adviseurs en technische engineers biedt een pasklaar antwoord op de hedendaagse IT-noden. We zetten Apple-technologie├źn optimaal in ten dienste van uw bedrijf of instelling.

 
  

Voor bedrijven

Switch Business gaat bij elk van haar zakelijke klanten de uitdaging aan om op een kost-effectieve wijze Apple technologie te implementeren die bijdraagt tot een optimale workflow en productiviteit. Een team van adviseurs en technische specialisten analyseert de noden en adviseert naar schaal, noodzaak en opportuniteit.

  

Voor onderwijs

Switch Business heeft een lange staat van dienst wat betreft het inzetten van Apple technologie in de educatieve markt. De groeiende populariteit van de iPad en de Mac en de evolutie naar een digitale leeromgeving doen vragen rijzen rond beheer, gebruiksgemak, beveiliging en duurzaamheid van de IT-infrastructuur. Ons team kan u hierbij zowel pedagogisch als technisch ondersteunen.

Voor overheid en openbare instellingen

Toegankelijkheid, flexibiliteit en transparantie zijn de voornaamste troeven die we onze klanten in de openbare sector kunnen voorleggen. Switch Business verzorgt voor de overheid en openbare instellingen de organisatorische en logistieke zijde van het IT-beheer met een uitgebreide dienstverlening, vlotte levering uit voorraad en een correcte administratieve afhandeling.