Apple in uw bedrijf?

Met de volledig vernieuwde serie iPhone- en iPad-modellen met iOS 9 en een uitgebreid aanbod aan notebooks en desktops met OS X El Capitan heeft u alles wat u nodig hebt om uw bedrijfsvoering naar een hoger plan te tillen.

 
 

Mac in uw bedrijf

Of u nu op zoek bent naar een dunne, lichte notebook of een krachtige desktopcomputer, in de Mac-serie vindt u voor elk wat wils.

Bijzondere hardware, gemaakt om te presteren
Er is altijd wel een Mac die aansluit bij wat u nodig heeft voor uw bedrijf, van notebooks met een batterij die de hele dag meegaat tot snelle desktopcomputers. De software en hardware van elke Mac werken naadloos samen, zodat alles wat u doet eenvoudig en intuïtief gaat.

Apps om uw productiviteit mee op te schroeven
Macs staan boordevol geavanceerde, prachtige apps waar u met plezier gebruik van zult maken. Zo kunt u nog productiever werken.

Probleemloos implementeren en beheren
Elke Mac is uitgerust met geavanceerde technologieën om uw computer te beschermen. 
En omdat IT-afdelingen Macs eenvoudig kunnen configureren en beheren, is de Mac ideaal voor gebruik in bedrijfsnetwerken.


mba-ipad-iphone.png

iPad & iPhone in uw bedrijf

De handige functies van iPad en iPhone, en de duizenden apps voor het bedrijfsleven veranderen uw manier van werken.

Een geweldig platform voor bedrijven
iPad en iPhone zijn inmiddels uitgegroeid tot de standaard voor bedrijven. Dankzij iOS, dat specifiek is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de geavanceerde technologieën die in de hardware van Apple zijn ingebouwd, lopen uw apparaten altijd jaren voor.

iOS en de nieuwe IT
Vooruitstrevende IT-bedrijven zetten in op productiviteit door hun medewerkers met iPad te laten werken. Apple vereenvoudigt het beheer van iOS-apparaten, zodat IT-afdelingen zich kunnen richten op hun belangrijkste taak: medewerkers helpen om hun manier van werken te transformeren.

Productiviteit in actie
U heeft eindeloos veel manieren om uw bedrijfsvoering te transformeren, van ingebouwde apps en kant-en-klare apps uit de App Store tot apps op maat die u intern of door een externe ontwikkelaar hebt laten maken.


Overtuigd? Laat uw contactgegevens achter!

Bent u helemaal overtuigd of twijfelt u nog of Mac, iPhone en iPad iets voor uw bedrijf is? Vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs komen graag eens bij u langs om de voordelen van Apple in uw bedrijf uit te leggen.

Naam *
Naam