Hoe gaan we te werk?

Voor elk aspect van uw IT bieden wij een pasklaar antwoord. Samengesteld uit toonaangevende technologieën op basis van jarenlange expertise en ervaring, op maat van uw bedrijf.

 

Integratie

Het aantal gemengde omgevingen in bedrijven is met de sterke opkomst van iOS en OS X sterk gegroeid. Switch Business specialiseert zich in het naadloos integreren van iPads, iPhones en Macs in uw bestaande Microsoft omgeving.

Security

iOS en OS X behoren tot de veiligste systemen die vandaag op de markt beschikbaar zijn. Toch dient elk bedrijf waakzaam te zijn over de veiligheid van zijn IT infrastructuur. Door gebruik te maken van de strengste benchmarks en oplossingen in de industrie houden wij uw bedrijf dag na dag veilig.

HERSTELLING

Switch beschikt over 3 gecertificeerde servicecenters, in Antwerpen, Gent en Hasselt, die alle Apple-hardware herstellen volgens de hoogste kwaliteitsnormen van Apple. Met andere woorden, nergens anders wordt Apple-hardware sneller en met meer kwaliteitszorg hersteld dan bij Switch Service. Onze uitgebreide dienstverlening garandeert u een zorgeloos gebruik, ook lang na uw aankoop.

Networking

Het succes van uw infrastructuur staat of valt met een snel en veilig netwerk. Uw krachtige Macs komen pas echt tot hun recht als ze kunnen rekenen op een goede verbinding met uw servers en het internet. Een goed netwerk is nauwkeurig gepland en gebouwd voor de toekomst.

Wireless

Een krachtig draadloos netwerk is de basis van efficiënt en flexibel werken. Het biedt uw medewerkers én gasten vlotte toegang tot internet, beveilig de toegang tot bedrijfsgegevens en draadloze presentatie mogelijkheden via Apple TV. Ook aan een veilig en sterk draadloos netwerk gaat nauwkeurige planning vooraf zodat het met uw bedrijf kan meegroeien.

AUDIT

Indien u twijfelt over de performantie van uw huidige netwerk kan ons team een audit uitvoeren, een advies uitschrijven en een stappenplan opstellen naar een krachtig netwerk. Onze adviseurs brengen uw bedrijfsprocessen in kaart en analyseren welke producten en diensten kunnen bijdragen tot een optimale workflow.

Back-up

Het belang van een goede backup strategie is essentieel voor elk bedrijf. Minstens twee kopieën van al uw data op twee locaties is geen overbodige luxe. Wij voorzien u van een doordacht backup plan met betrouwbare rapportering en monitoring. On-site en off-site.

Mail/Calendar/Contacts

Centraal beheer van uw mail, contacten en calenders garandeert uw medewerker een efficiënte en productieve samenwerking binnen en buiten uw bedrijf. Deze communicatie vormt het hart van uw werking en onderbreking in continuïteit kan kostelijke gevolgen hebben. Onze oplossingen bieden u de hoogste beschikbaarheid en flexibiliteit.

VERHUUR

Heeft u tijdelijk een iPad nodig voor uw beurs of event? Vereist een project extra computers voor een korte periode? Switch verhuurt een ruim aanbod Apple-hardware aan de beste voorwaarden.

OVERNAME

Wanneer uw Mac-computers aan een update toe zijn, kan u bij aankoop van nieuwe toestellen in één adem uw oude toestellen laten overnemen door Switch.

RENTING

In IT draait alles rond beschikbaarheid en toegang tot de nieuwste soft- en hardware. Fysiek eigenaar zijn is dan gewoon minder van tel: als huurder beschikt u over het gebruikseigendom. Bovendien hoeft u niet meteen het volledige aankoopbedrag op te hoesten, maar kunt u uw kosten spreiden.

 
 
 

Totaaloplossing

Switch Business kiest zijn partners en producten op basis van kwaliteit. Alleen als wij 100% achter een product staan, gaan we de samenwerking aan en investeren we in ijzersterke opleidingen en certificatie van ons team. Daar zijn we trots op.

 

Partners

Om uw ideale oplossing samen te kunnen stellen, steunen wij op een intense samenwerking met onze technologie partners. Geselecteerd op basis van onze strenge eisen inzake kwaliteit en service.